x

Senifone S1 32GB Senioren Smartphone Zwart | Nieuw in Doos

- Nieuw in doos- 2 jaar fabrieksgarantie van Senifone

€ 199,95

Omschrijving

- Nieuw in doos

- 2 jaar fabrieksgarantie van Senifone

Senifone S1 - Dè smartphone speciaal ontwikkeld voor senioren

Senifone S1 is voorzien van speciale software, die zich kenmerkt door grote knoppen, gebruiksvriendelijke software & apps, SOS-knop, voorgeïnstalleerde apps, zoals Whatsapp, Facebook en nog veel meer!

Extra grote knoppen

De software van Senifone S1, is speciaal ontworpen met grote knoppen, en gebruiksvriendelijke schermen. De telefoon is daardoor zeer laagdrempelig en heeft geen verdere uitleg nodig.

Voorgeïnstalleerde Apps

Veel gebruikte apps zijn voorgeïnstalleerd op de Senifone S1, zoals bekende nieuws apps, Whatsapp, Facebook etc.. Tevens zijn deze apps makkelijk gecategoriseerd in folders, zodat deze makkelijk toegankelijk zijn, en je deze dus niet hoeft te zoeken.

Noodgevallen

De Senifone S1 beschikt over een SOS knop op het startscherm, deze knop kan gemakkelijk ingesteld worden, om bijvoorbeeld vrienden / familie te bellen of een bericht te sturen, in het geval van nood.

Gebaseerd op bestaande hardware

De Senifone S1 is gebaseerd op bestaande hardware om de stabiliteit te bieden daar waar belangrijk. Dit zorgt er voor dat de nadruk op de speciaal ontwikkelde software ligt. De Senifone S1 is gebaseerd op een Redmi 9A.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Purmerend.

Used Products Purmerend
Hoogstraat 34
1441BC Purmerend

Telefoon: 0299-420886
WhatsApp: 0299-420886

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact / Mister Cash in de webshop